کیفیت نهایی فوم بتن، تابع عوامل مختلفی است که از آن جمله میتوان موارد زیر را نام برد:
بسته به این که کفسازی با چه هدفی و در چه جایگاهی انجام میشود، نوع دوغاب و تنظیمات دستگاه متفاوت مورد نیاز است. به عنوان مثال اگر هدف از کفسازی، ایجاد یک سطح کاملاً تراز است، باید ویسکوزیته دوغاب کم باشد (اصطلاحاً دوغاب باید آبکی باشد). اما برای ایجاد سطوح دارای شیب، مثل پشتبام یا آشپزخانه و…، باید از دوغاب با ویسکوزیته بالا (دوغاب خمیری) استفاده کرد. اگر ارتفاع فومبتن (عمق کفسازی) زیاد باشد، حتماً باید از دوغاب خمیری استفاده کرد تا سطح با کیفیت مناسب ایجاد شود.
در تهیه هر نوع دوغاب، باید موارد مختلفی مربوط به فرمولاسیون دوغاب و تنظیمات دستگاه رعایت شود تا از بروز عیوبی مثل دوفاز شدن، افت سطحی، پوستهشدن، مقاومت فشاری کم (پفکی شدن) و… جلوگیری شود.
در ویدئوی کوتاه زیر ضمن نمایش دوغاب خمیری با ویسکوزیته بالا، توضیحاتی درباره انواع دوغاب و کاربردهای آن ارائه شده است.
گروه فومبتن ایرانیان (برادران علیآبادی) به عنوان تنها دارنده گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با فرمولاسیون انحصاری و دوغاب خمیری انحصاری امکان ایجاد هر نوع سطح با ویژگیهای مختلف را فراهم کرده است.
کپی و نقل قول فقط با ذکر منبع (فوم بتن ایرانیان – برادران علیآبادی) مجاز است.
شرکت مبتکراندیشان اسکان به عنوان تنها دارنده گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در زمینه فومبتن، باکیفیتترین فومبتن کشور را با ویژگیهای انحصاری اجرا میکند.