اگر برای اولین بار است که قصد استفاده از فوم بتن برای کفسازی ساختمان در حال ساخت خود را دارید، شاید این سؤال برای شما هم پیش بیاید که در کدام مرحله از فرایند ساخت، باید فوم بتن را اجرا کرد. چه کارهایی حتماً باید قبل از اجرای فوم بتن تکمیل شده باشند؟ و چه کارهایی باید بعد از اجرای فوم بتن آغاز شوند؟
قبل از شروع به کار کفسازی با فومبتن، باید کار تأسیسات در کف ساختمان تکمیل شده باشد. یعنی باید همهی لولههای آب، برق، گاز، آتشنشانی و… که باید از کف ساختمان عبور کنند، نصب شده باشند.
بعد از آن باید کف قسمتهایی از ساختمان که قرار است با فومبتن پوشانده شود از نخاله و مصالح تمیز شود و سوراخهای موجود در کف نیز با یک رج سفال مسدود شوند.
بعد از آماده شدن کف ساختمان، مجری فومبتن باید کار کرومگیری را انجام دهد تا سطح نهایی کاملاً تراز باشد. بنابر نظر کارفرما، کرومگیری هر طبقه میتواند به صورت یکپارچه باشد و یا این که هر واحد جداگانه کرومگیری شود.
برای کرومگیری، بالاترین نقطهی موجود در کف ساختمان به عنوان مبنا در نظر گرفته شده و همهی سطوح دیگر تا آن ارتفاع بالا میآیند. اگر کرومگیری هر طبقه یکپارچه باشد، در نهایت همهی واحدهای موجود در آن طبقه و راهپله با یکدیگر همسطح میشوند و در صورت کرومگیری جداگانه، بسته به این که بالاترین نقطه در هر واحد در چه ارتفاعی قرار دارد، ممکن است بعضی واحدها اندکی بالاتر یا پایینتر از دیگری باشند.
بعد از پایان کار کرومگیری، مجری فومبتن شروع به ریختن دوغاب در کف ساختمان میکند و همهی سطوح را تا اندازهی ارتفاع کرومها پُر میکند.
شرکت مبتکراندیشان اسکان به عنوان تنها دارنده گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در زمینه فومبتن، باکیفیتترین فومبتن کشور را با ویژگیهای انحصاری اجرا میکند.