• صفحه اصلی
  • مطالب
  • گالری فیلم
  • گالری عکس
  • اعضای شرکت
  • ورود اعضا
  • تماس با ما

ضریب هدایت حرارتی فوم بتن به چه عواملی بستگی دارد؟

شرکت فوم بتن ایرانیانبدون دیدگاه4 آذر 1396میلاد فراهانی

گرما معمولاً می‌تواند به سه روش مختلف از جایی به جای دیگر انتقال پیدا کند:

  • از طریق هدایت حرارتی: در این روش هر اتم از ماده که گرم می‌شود،‌ گرما را به اتم مجاور خود نیز منتقل می‌کند و این روند ادامه می‌یابد تا حرارت مسیرهای قابل توجهی را جابجا شود. مثلا وقتی یک طرف یک میله فلزی را حرارت دهیم، طرف دیگر آن نیز گرم خواهد شد.
  • از طریق جابجایی: در این روش سیال گرم (معمولاً آب گرم یا هوای گرم) حرکت می‌کند به از جایی به جای دیگر می‌رود. مثلا در سیستم شوفاژ، آب گرم به داخل رادیاتورها منتقل می‌شود و گرما را به آنجا می‌رساند.
  • از طریق تابش: مثل تابش نور خورشید که سیارات را گرم می‌کند.

هوا به راحتی می‌تواند جابجا شده و از این طریق گرما را انتقال دهد (روش جابجایی). مولکول‌های هوا وقتی گرم شوند، خودشان حرکت می‌کنند و به سمت دیگر (معمولا رو به بالا) می‌روند، اما تمایلی ندارند که گرما را به مولکول مجاور خود انتقال دهند. یعنی اگر جلوی حرکت کردن مولکول‌های هوا را بگیریم،‌ آن‌ها نمی‌توانند گرما را منتقل کنند و به عنوان عایق حرارت عمل می‌کنند.

پیشتر در یکی از مقالات سایت با عنوان «فوم بتن چیست؟» توضیح دادیم که فوم بتن از مخلوط سیمان و حباب‌های هوا تشکیل شده است. سیمان مسئول تأمین استحکام فشاری است و حباب‌های هوا به عنوان پرکننده و برای افزایش حجم مخلوط وارد آن می‌شوند. حباب‌های کوچک هوا در فوم بتن به یکدیگر راه ندارند و در واقع هوا در داخل فوم بتن محبوس است و نمی‌تواند حرکت کند؛ بنابراین مولکول‌های هوا جلوی انتقال گرما را می‌گیرند و فوم بتن به عنوان عایق حرارت عمل می‌کند.

در ویدئو‌ی زیر می‌توانید ببینید که وقتی یک طرف فوم بتن با شعله‌ی مستقیم هوابرش گداخته می‌شود، حرارت اصلا به سمت دیگر منتقل نشده و طرف دیگر را می‌توان با دست لمس کرد.

هر چه حباب‌های هوا در فوم بتن بیشتر و سیمان کمتر باشد، ضریب انتقال حرارت آن کمتر خواهد بود و عایق بهتری برای حرارت است. اما همواره باید توجه کرد که طرح اختلاط فوم بتن به گونه‌ای باشد که کاهش مصرف سیمان باعث کاهش مقاومت فشاری نشود.

گروه اجرایی فوم بتن ایرانیان (برادران علی‌آبادی) مفتخر است با استفاده از طرح اختلاط و فرمولاسیون ویژه، فوم بتن با کمترین مصرف سیمان،‌ بیشترین مقاومت فشاری و بیشترین مقاومت هدایت حرارتی را فراهم می‌آورد. مصرف کمتر سیمان باعث کاهش هزینه‌‌ی مصالح، کاهش وزن سازه و کاهش هدررفت انرژی در زمان استفاده از ساختمان می‌شود.

انتشار این مقاله فقط با ذکر منبع (فوم بتن ایرانیان – علی‌آبادی) بلامانع است.

شرکت مبتکراندیشان اسکان

برچسب ها: بتن اسفنجی, بتن سبک, بتن سبک گازی, بتن فوم, بهترین مجری فوم بتن, شرکت فوم بتن ایرانیان, معایب فوم بتن, مقاومت فوم بتون
قبلی اهمیت کروم‌گیری و محافظت از لوله‌های تأسیسات بعدی روش‌های ایجاد شیب صحیح در پشت‌بام

مطالب مرتبط

پوکه معدنی نخودی شرکت فوم بتن ایرانیان

چرا پوکه‌ریزی منسوخ نمی‌شود؟

13 دی 1395میلاد فراهانی
ماله پروانه

اجرای ماله پروانه روی فوم بتن

3 آذر 1395مهرداد جلالی
سیمان

معایب مصرف زیاد سیمان در فوم بتن

5 آذر 1395مهرداد جلالی

پاسخ دهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه

  • عایق بندی سازه‌ها با فوم بتن
  • مزایای فوم بتن برای ساخت و ساز خانه‌ها
  • هزینه‌ها و مزایای فوم بتن در ساخت و سازهای مسکونی
  • آیا فوم بتن همیشه مرطوب است؟ بخش سه
  • آیا فوم بتن همیشه مرطوب است؟ بخش دو

فوم بتن ایرانیان – برادران علی‌آبادی

شرکت مبتکراندیشان اسکان به عنوان تنها دارنده گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در زمینه فوم‌بتن، باکیفیت‌ترین فوم‌بتن کشور را با ویژگی‌های انحصاری اجرا می‌کند.

تماس با ما:

۰۹۱۲۳۳۷۵۹۹۷

۰۹۱۲۶۱۱۴۱۳۸

(علی‌آبادی)

فوم بتن ایرانیان – برادران علی‌آبادی

شرکت مبتکراندیشان اسکان به عنوان تنها دارنده گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در زمینه فوم‌بتن، باکیفیت‌ترین فوم‌بتن کشور را با ویژگی‌های انحصاری اجرا می‌کند.

۰۹۱۲۳۳۷۵۹۹۷

۰۹۱۲۶۱۱۴۱۳۸

مدیر فروش: سهراب علی‌آبادی

فوم بتن ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی

Facebook
Twitter
Google+
YouTube
Instagram
شرکت مبتکر اندیشان اسکان برادران علی آبادیتماس با ما
همه حقوق سایت برای شرکت فوم بتن مبتکر اندیشان اسکان محفوظ است ©